top of page

Lipoïd

Lipoïd-Qr® is een betaalbaar en doelgericht 3-periode plan voor verantwoorde gewichtsbeheersing.

Lipoïd Qr & Kliniek Antwerp

Effectieve en evenwichtige afslankkuur

Moeilijkheden met je gewicht? Lijken de kilo’s er alleen maar bij te komen? Ben je hormonaal uit balans? Heb je last van stress,
weinig energie? Wil je een natuurlijke figuurcorrectie? Een nieuwe, gezonde visie op voeding? Alles al geprobeerd? Niets dat blijvend resultaat geeft?

De Lipoïd-Qr® richt zich speciaal tot iedereen die er al alles aan gedaan heeft om af te vallen. Het is een onderbouwd voedingsprogramma met gezonde voeding. Dit wil zeggen dat het volgen van de Lipoïd-Qr® je algemene gezondheid ten goede komt en deel uitmaakt van een totaalconcept dat je algemeen welzijn en je levenskwaliteit verbetert. Breng je hormonen terug in balans, verlies cm's op hardnekkige plaatsen, herprogrammeer je brein met gezonde voeding en gewoontes!

 

En het beste deel is dat je zelf de controle hebt over je eigen succes. Niemand anders kan dit voor jou doen, maar wij zijn er om je te ondersteunen en te begeleiden tijdens het proces. Honderden mensen zijn je al voorgegaan en hebben succesvol hun gewichtsproblemen aangepakt met de Lipoïd-Qr® kuur.

 

Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog aan het pad naar de beste versie van jezelf en bereik blijvend resultaat. Je hebt de touwtjes in handen en wij staan klaar om je te helpen. Neem de eerste stap en ontdek wat Lipoïd-Qr® voor jou kan betekenen!

Ontdek wat we nog meer te bieden hebben

Gespecialiseerde voetverzorging

Een professionele voetverzorging inclusief behandeling van huid- en nagelaandoeningen om pijn en ongemak te verlichten en te voorkomen.

bottom of page