top of page

Brothway

Brothway biedt Belgische, natuurlijke en heerlijk smakende drinkbouillons aan, gemaakt op een artisanale manier met verse, lokale en biologische ingrediënten

Broth Way logo

De gezonde opkikker voor elke gelegenheid

Ben je op zoek naar een gezonde snack die je energie geeft en ook nog eens bijdraagt aan een gezonde levensstijl? Probeer dan eens een drinkbouillon van Brothway!

 

Deze energiebom zit boordevol voedingsstoffen en kan op elk moment van de dag gedronken worden, als tussendoortje of als opkikker. Bovendien past het perfect binnen tal van diëten, of je nu koolhydraatarm, keto of paleo eet. 

Brothway biedt bouillons aan die op een artisanale manier worden gemaakt, zonder gebruik te maken van smaakversterkers of bewaarmiddelen. Hun bouillons zijn gemaakt van 100% biologische verse kruiden, groenten, vlees en beenderen. Het inkookproces duurt variërend van 30 tot 72 uur, waardoor de voedingsstoffen en smaken volledig vrijkomen. Na dit proces wordt de bouillon zorgvuldig gefilterd om overtollige vetten te vermijden.

Webshop producten Brothway

Wil je graag de producten van Brothway ontdekken? Via onderstaande knop kan je de webshop bezoeken. Indien je een product aankoopt, vergeet dan niet mijn persoonlijke kortingscode te gebruiken!

KORTINGSCODE: MAISONVICTOIRE

Ontdek wat we nog meer te bieden hebben

Gespecialiseerde voetverzorging

Een professionele voetverzorging inclusief behandeling van huid- en nagelaandoeningen om pijn en ongemak te verlichten en te voorkomen.

bottom of page